Турківська районна рада

«Оголошення про наміри щодо передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Турківського району»

Переглядів: 3055

«Оголошення про наміри щодо передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Турківського району»

Назва об'єкта оренди: приміщення 2 котельні Нижньотурівського НВК загальною площею 49,6  м2 , що знаходиться за адресою:  вул. Дорошенка 6, с. Нижній Турів, Турківський район, Львівська область.

Вартість об'єкта оренди за незалежною оцінкою, виконаною станом на 30.09.2019 року, становить 43500.00 грн.(сорок три тисячі п’ятсот гривень 00 коп.)

Власник майна: Турківська районна рада.

Балансоутримувач : Відділ освіти Турківської РДА.

Цільове використання об’єкта оренди:для розміщеннягаражу.

Строк оренди об’єкту: 2 роки і 11 місяців. Розмір орендної плати визначається відповідно до Методики розрахунку і порядок використання плати за оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад Турківського району, затвердженої рішенням V сесії районної ради VI скликання від 14.07.2011 р., №77.

Заяви, щодо оренди об’єкту комунальної власності, що вище зазначений,приймаються Відділом освіти з 9-00 до 18-00 години (перерва з 13-00 до 14-00 години) за адресою: м. Турка, вул. Січових Стрільців, 23.

Кінцевий термін прийняття заяв – 27 листопада 2019 року.

У разі надходження двох і більше заяв, щодо оренди об’єкта, на який надано оголошення про намір передати майно в оренду, відділ освіти додатково оголосить конкурс на право укладання договорів оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад Турківського району.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі освіти Турківської РДА за адресою: м. Турка, вул. С.Стрільців, 23, телефон 3-11-13.

 

 

Начальник відділу освіти

Турківської РДА                                                               Манюх О.М.



« повернутися до списку новин