Турківська районна рада

Вітаємо з Днем Збройних Сил України

Переглядів: 3225

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем Збройних Сил України.

 

     6 грудня – День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.

     Люди в погонах завжди вважалися елітою нашої держави. Саме ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, конституційні інтереси, забезпечуєте безпеку всіх громадян України. Ви завжди на варті миру і спокою, суверенітету і територіальної цілісності держави.

     У цей святковий день з вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, хто сьогодні захищає державу, забезпечує мир і спокій наших громадян.

     Прийміть слова щирої вдячності за ваш нелегкий, але такий благородний труд!

     Бажаю всім українським військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань

            

З повагою, голова районної ради       Володимир ЛОЗЮК



« повернутися до списку новин