Турківська районна рада

Оголошення про наміри щодо передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Турківського району

Переглядів: 1956

Назва об'єкта оренди: нерухоме майно: нежитлове приміщення площею 20,6 кв. м,  розміщеного за адресою: 82500, Львівська область, м. Турка, вул. С.Стрільців, 94.

Балансоутримувач майна: Турківська КЦРЛ

Власник майна: Турківська районна рада

Цільове використання об’єкта оренди: для розміщення аптечного пункту.

Строк оренди об’єктів: 2 роки і 11 місяців.

Розмір орендної плати визначається відповідно до Методики розрахунку і порядок використання плати за оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад Турківського району, затвердженої рішенням V сесії районної ради VI скликання від 14.07.2011 р., №77 і становить 22,00 грн за 1 кв. м в місяць.

Заяви щодо оренди об’єкта комунальної власності, що вище зазначений, приймаються Турківською КЦРЛ з 9-00 до 18-00 години (перерва з 13-00 до 14-00 години) за адресою: с. Завадівка, вул. Військове містечко, 8а.

Кінцевий термін прийняття заяв – 15 квітня 2019 року.

У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єкта, на який надано оголошення про намір передати майно в оренду, Турківська КЦРЛ додатково оголосить конкурс на право укладання договору оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад Турківського району.

Додаткову інформацію можна отримати у Турківській КЦРЛ за адресою: с. Завадівка, вул. Військове містечко, 8а, телефон 3-17-20.

В.о. головного лікаря             (підпис є)                  К. Коробов



« повернутися до списку новин