Турківська районна рада

Звернення голови районної ради з нагоди Дня пам’яті та примирення

Переглядів: 1593


Дорогі жителі району!

 Шановні ветерани,учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови  Щиросердно вітаю вас із Днем Перемоги – священним святом народної мужності і звитяги!

День Перемоги над нацизмом – свято зі сльозами на очах, бо надто високу ціну заплатили за нього народи – десятки мільйонів жертв, скалічених доль, втрачених талантів, незагоєних фізичних і душевних ран. Немає на українській землі родини, у літописі якої не залишила страшні сторінки та жахлива війна, відлуння якої болить нам і сьогодні.

Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Він уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами, чиє життя забрала війна.

Ми схиляємо голови у пошані перед тими, хто 74 роки тому з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію.

Сьогодні подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми господарі на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я майбутнього нашої Держави.

       Дорогі ветерани, сердечно бажаю Вам доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя у родинах.

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя та злагоди!



« повернутися до списку новин