Турківська районна рада

Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу

Переглядів: 2275

Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу

 

з відбору суб’єкта оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки об’єкту нерухомого майна районної комунальної власності: вбудованого нежитлового приміщення загальною площею 20,02 м², розміщеного на першому поверсі корпусу поліклінічного відділення Турківської комунальної центральної районної лікарні за адресою: Львівська обл., м.Турка вул. С.Стрільців, 94.

 

Метою здійснення незалежної оцінки вище зазначеного об’єкта нерухомого майна районної комунальної власності є визначення його ринкової вартості для передачі в оренду.

Вимогами до претендентів для участі в конкурсі є наявність:

  • відповідної кваліфікації, що має підтверджуватися відповідними документами, виданими відповідно до Порядку ведення Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності, затверджено наказом Фонду державного майна України від 10.06.2013 №796 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.06.2013 за №937/23469;
  • переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

 

До підтвердних документів належать:

 

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою;
  • копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та подання звіту про оцінку майна;
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна;
  • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України (при потребі);
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

 

Конкурсну документацію слід подавати до конкурсної комісії за два робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

 

Конкурсну документацію слід подавати за адресою: 82541, Львівська обл., Турківський р-н, с.Завадівка, вул. Військове містечко, 8 А, Турківська комунальна районна центральна лікарня.

 

Конкурс відбудеться о 12:00 год 19 березня 2019 року в залі засідань Турківської КЦРЛ. Телефон для довідок: 3-17-20.

 

 

В.о. головного лікаря                                 К.Коробов

 



« повернутися до списку новин