Турківська районна рада

Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу з відбору суб'єкта оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки об'єкту нерухомого майна культурного центру «Україна»: нерухомого майна - кімнати №1 площею 11,5 кв м, кімнати № 2 площею 11,

Переглядів: 3013

Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу

з відбору суб'єкта оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки об'єкту нерухомого майна культурного центру «Україна»:

нерухомого майна - кімнати №15 площею 11,5 кв м, кімнати № 22 площею 11,5 кв м, розміщеного за адресою: 82500.,Львівська область., м. Турка, майдан Шевченка 1.

 

Метою здійснення незалежної оцінки вище зазначеного об'єкта нерухомого майна комунальної власності є визначення ринкової вартості для передачі в оренду.

 

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність:

  • відповідної кваліфікації, що має підтверджуватися відповідними документами, виданими відповідно до Порядку ведення Державного реєстру оцінювачів та суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 10.06.2013 №796 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.06.2013 за №937/23469;
  • досвіду суб'єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема, подібного майна;
  • переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;

 

Учасникам конкурсу потрібно подати конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

 

До підтвердних документів належать:

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою;
  • копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та подання звіту про оцінку майна;
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна;
  • копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України (при потребі);
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсну документацію слід подавати до конкурсної комісії за два робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

 

Конкурсну документацію слід подавати за адресою: 82500.,Львівська область., місто Турка, вул. Січових Стрільців, 64, Відділ культури Турківської райдержадміністрації.

 

Конкурс відбудеться о 10:00 год 12 грудня 2019 року в кабінеті начальника відділу культури Турківської райдержадміністрації. Телефон для довідок: 0663082776.

 

Голова конкурсної комісії                                Л.Яворська



« повернутися до списку новин