Турківська районна рада

ВІДБУЛАСЬ XXVII СЕСІЯ ТУРКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Переглядів: 2238

20 лютого, в залі засідань районної ради за участі депутатів Турківської районної ради, голів місцевих рад, керівників установ, організацій, управлінь та відділів райдержадміністрації відбулося засідання XXVІІ сесії Турківської районної ради VІІ скликання. На порядку денному розглянуто наступні питання:

  1. Про причини відсутності депутатів районної ради на ХХVІ сесії Турківської районної ради VІІ скликання.
  2. Про результати розгляду депутатських запитів, поданих на XХVІ сесії Турківської районної ради VІІ скликання.
  3. Звіт голови районної ради про роботу ради у 2018 році.
  4. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування голові Турківської районної ради Лозюку В.О.
  5. Про належне оприлюднення інформації Турківської районної ради.
  6. Інформація керівника Самбірської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Турківського району.
  7. Звіт про виконання районного бюджету Турківського району за 2018 рік.
  8. Про затвердження розпорядження голови Турківської РДА №13 від 24.01.2019 року « Про перерозподіл бюджетних асигнувань на 2019 рік».
  9. Про внесення змін до показників районного бюджету Турківського району на 2019 рік.
  10. Про розподіл вільних залишків коштів освітньої субвенції з Державного бюджету Турківського району, які склалися станом на 01 січня 2019 року.
  11. Про надання дозволу керівникам закладів освіти Турківської районної ради на відкриття додаткових штатних одиниць.
  12. Про затвердження штатного розпису Турківської КЦРЛ зі змінами станом на 01 січня 2019 року.
  13. Про субвенцію з місцевого бюджету Явірської сільської ради районного бюджету.
  14. Про субвенцію з місцевого бюджету Верхньояблунської сільської ради районного бюджету.
  15. Звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Турківського району за 2018 рік.
  16. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Турківського району на 2019 рік.
  17. Про роботу районного конкурсного комітету Турківської районної державної адміністрації з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусних маршрутах загального користування.
  18. Про затвердження Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення відділів прикордонної служби Мостиського прикордонного загону на території Турківського району на 2019 рік.
  19. Про затвердження комплексної Програми інформаційно–аналітичної роботи в інтересах органів державної влади та управління, протидії проявам   терористичного характеру на території Турківського району на 2019 рік.
  20. Про затвердження Програми з моніторингу за станом довкілля на території Турківського району Львівської області на 2019 рік.
  21. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Турківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Турківської районної ради на 2019 рік.
  22. Про передачу дошкільних навчальних закладів з комунальної власності територіальної громади міста Турка до спільної власності  територіальних громад Турківського району.
  23. Про клопотання щодо присвоєння почесного звання «Заслужений журналіст України» Васильківу В.В.
  24. Про створення спостережної ради комунального некомерційного підприємства «Турківський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Турківської районної ради.
  25. Про створення спостережної ради комунального некомерційного підприємства «Боринська районна лікарня» Турківської районної ради.
  26. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Турківський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Турківської районної ради.
  27. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Боринська районна лікарня» Турківської районної ради.
  28. Про внесення змін до рішення І сесії VІІ скликання №12 від 10.12.2015 року «Про затвердження складу постійних депутатських комісій».
  29. Про внесення змін до рішення XIV сесії Турківської районної ради VІІ скликання №270 від 30.06.2017 року «Інформація відділу культури і туризму Турківської РДА «Про оренду майна спільної власності територіальних громад Турківського району, що перебуває на балансі установи»
  30. Про забезпечення пожежної безпеки під час проведення виборів Президента України.
  31. Про Звернення депутатів Турківської районної ради.


« повернутися до списку новин