Турківська районна рада

Оголошення про наміри щодо передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Турківського району

Переглядів: 1521

Назва об'єкта оренди: нерухоме майно – господарськоїбудівлі Жукотинської ЗОШ І – ІІ ст. площею 8,64 м2 на першомуповерсінежитловогобудинку, розміщеного за адресою: 82566, Львівська область, Турківський район, с.Жукотин, вул.. Центральна, 123.

Вартість об'єкта оренди за незалежною оцінкою, виконаною станом на 24.06.2019 року, становить 15600,00 грн.

Власник майна: Турківська районна рада

Балансоутримувач : Відділ освіти Турківської РДА

Цільове використання об’єкта оренди:для розміщеннятелекомунікаційного обладнання з метою надання послуги інтернет навчальним закладам та населенню.

Строк оренди об’єктів: 2 роки і 11 місяців. Розмір орендної плати визначається відповідно до Методики розрахунку і порядок використання плати за оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад Турківського району, затвердженої рішенням V сесії районної ради VI скликання від 14.07.2011 р., №77.

Заяви, щодо оренди об’єкту комунальної власності, що вище зазначений,приймаються Відділом освіти з 9-00 до 18-00 години (перерва з 13-00 до 14-00 години) за адресою: м. Турка, вул. С.Стрільців, 23.

Кінцевий термін прийняття заяв – 17липня 2019 року.

У разі надходження двох і більше заяв, щодо оренди об’єкта, на який надано оголошення про намір передати майно в оренду, відділ освіти додатково оголосить конкурс на право укладання договорів оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад Турківського району.

Додаткову інформацію можна отримати увідділі освітиТурківської РДА за адресою: м. Турка, вул. С.Стрільців, 23, телефон 3-11-13.

 

 

Начальник відділу освіти

Турківської РДА                                                               Манюх О.М.



« повернутися до списку новин