Турківська районна рада

Оголошення про наміри щодо передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Турківського району

Переглядів: 1525

Назва об'єкта оренди: нерухоме майно: нежитлове приміщення площею 15,43 кв. м в нежитловій будівлі Ільницької сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, розміщеного за адресою: 82544, Львівська область, Турківський район село Ільник, вулиця Центральна, 16.

   Балансоутримувач майна: Комунальне некомерційне підприємство «Турківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Турківської районної ради.

Цільове використання об’єкта оренди: під розміщення стоматологічного кабінету.

Строк оренди об’єктів: 2 роки і 11 місяців. Розмір орендної плати становить для фізичних осіб підприємців для ведення стоматологічної практики в приміщеннях амбулаторій, що знаходяться в сільській місцевості, 1,0 грн. в рік за всю орендну площу (без ПДВ) відповідно до рішення Турківської районної ради № 516 від 09 листопада 2018 року Про внесення змін та доповнень до рішення № 77 від 14 липня 2011 року «Про затвердження нормативних документів щодо оренди майна спільної власності територіальних громад Турківського району Львівської області".Комунальні послуги оплачуються відповідно до бухгалтерського розрахунку.

Заяви щодо оренди об’єкту комунальної власності, що вище зазначений, приймаються Комунальним некомерційним підприємством «Турківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» з 9-00 до 17-00 години (перерва з 13-00 до 14-00 години) за адресою: місто Турка, вулиця, Січових Стрільців, 108.

Кінцевий термін прийняття заяв – 24 червня 2019 року.

У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єкта, на який надано оголошення про намір передати майно в оренду, Комунальне некомерційне підприємство «Турківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» додатково оголосить конкурс на право укладання договорів оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад Турківського району.

Додаткову інформацію можна отримати у Комунальному некомерційному підприємстві «Турківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» за адресою: м. Турка, вул. С.Стрільців, 108, телефон 3-17-91.

Головний лікар              (підпис є)                  Яцкуляк М.П.

 



« повернутися до списку новин