Турківська районна рада

Турківський район: перелік переможців Конкурсу проектів місцевого розвитку – 2019

Переглядів: 1652

Конкурсна рада з питань реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області 7 травня затвердила 1136 проектів-переможців, у тому числі у Турківському районі – 24.

Старі вікна у школі та садочку, з яких віє холодом? Клуб потребує нових крісел? Населений пункт недостатньо освітлений? Чи, може, ФАП у селі необхідно відремонтувати?

Як щоразу наголошує голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, усі ці та інші проблеми можна вирішити спільно, скориставшись можливістю відкритого для усіх небайдужих конкурсу Програми проектів місцевого розвитку!

«Із кожним роком нашому конкурсу довіряє все більше й більше людей. Тому, впевнений, Програма проектів місцевого розвитку – це яскравий приклад співпраці влади і громади задля досягнення спільної мети», - підкреслює очільник облради.

За словами заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка, Конкурсна рада затвердила рекордну кількість переможців конкурсу проектів місцевого розвитку – 1136: 1107 проектів-переможців і 29 соціально важливих проектів. «Бажаю усім виконавцям робіт якомога оперативніше розпочати працювати над реалізацією своїх проектів і продовжити традиційність успішності цього конкурсу», - зауважив співголова Конкурсної ради Володимир Гірняк.

Слайд 1

Отож, у підсумку в 2019 році на Львівщині маємо 1136 переможців Конкурсу проектів місцевого розвитку загальною вартістю – 302 млн грн, з яких 139,7 млн грн – кошти обласного бюджету. У Турківському районі загальна вартість 24 проектів – 5,47 млн грн, з яких – 2,72 млн грн – кошти обласної скарбнички.

У розрізі ж пріоритетів ситуація по області виглядає так:

Слайд 2

Нижче подаємо перелік переможців у Турківському районі:

Слайд 3

Отож, усі 1136 переможців Конкурсу проектів місцевого розвитку після необхідних бюджетних процедур отримають фінансування з обласного бюджету в розрізі адмінтеродиниць для реалізації проектів.

Зауважимо, що до 26 червня переможці мають укласти договори з підрядними організаціями про початок реалізації проекту. В іншому випадку – виплату з обласної скарбнички може бути анульовано.

Нагадаємо, Львівська обласна рада у 2018 році здобула І місце за практику «Обласний Конкурс проектів місцевого розвитку: спільно з громадою від ідеї до реалізації» у конкурсі Мінрегіону і Ради Європи  «Кращі практики місцевого самоврядування».



« повернутися до списку новин