Турківська районна рада

ВІДБУЛАСЬ 25 СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Переглядів: 1610

9 листопада, в залі засідань районної ради відбулося засідання чергової сесії Турківської районної ради. В засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Лабецький, депутати районної ради, керівники структурних підрозділів, голови місцевих рад та представники ЗМІ. На порядку денному заслухано такі питання:

1.Про причини відсутності депутатів районної ради на ХХІV позачерговій сесії Турківської районної ради VІІ скликання.

2.Про результати розгляду депутатського запиту, поданого на XХІV позачерговій сесії Турківської районної ради VІІ скликання.

3. Звіт першого заступника голови Турківської районної державної адміністрації про стан виконання райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень в частині забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку району, ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів за 9 місяців 2018 року.

4.Про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Турківського району за 9 місяців 2018 року.

5.Про виконання районного бюджету Турківського району за 9 місяців 2018 року.

6. Звіт голови Турківської РДА про використання коштів з резервного фонду районного бюджету за 9 місяців 2018 року.

7.Про стан сплати податків на території Турківського району за 9 місяців 2018 року.

8.Інформація «Про стан фізичної культури та спорту в Турківському районі».

9.Про хід виконання Програм розвитку установ та організацій Турківського району за 9 місяців  2018 року.

10. Інформація «Про соціальний захист учасників АТО та ООС у Турківському районі».

11. Інформація начальника Турківського відділу поліції Самбірського ВП ГУНП у Львівській області про стан боротьби зі злочинністю та правопорушеннями на території району за 9 місяців 2018 року.

12.Про Програму забезпечення хворих на цукровий діабет препаратами інсуліну на 2018 рік у Турківському районі.

13.Про внесення змін до районного бюджету Турківського району на 2018 рік.

14.Про делегування членів для роботи у складі Госпітальної ради Львівського госпітального округу.

15.Про внесення змін у рішення XІX сесії VII скликання № 392 від 22.03.2018 року «Про затвердження комплексної Програми інформаційно-аналітичної роботи в інтересах органів державної влади та управління, протидії проявам терористичного характеру на території Турківського району на 2018 рік».

16.Про затвердження штатного розпису Турківської КЦРЛ.

17.Про надання дозволу відділу культури Турківської райдержадміністрації на відкриття додаткових ставок.

18.Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки площею 14,0574 гектари на території Комарницької сільської ради (за межами населеного пункту) Турківського району Львівської області.

19.Про внесення змін та доповнень до рішення № 77 V сесії районної ради VI скликання від 14.07.2011 року «Про затвердження нормативних документів щодо оренди майна спільної власності територіальних громад Турківського району Львівської області».

20.Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на посади педагогічних  працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турківської районної ради Львівської області.

21.Про внесення змін в рішення ХХІІ сесії VIІ скликання № 462 від 05.07.2018 року «Про затвердження штатного розпису та Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турківської районної ради Львівської області».

22.Про затвердження  акту прийому-передачі майна філії опорного навчального закладу «Нижньояблунський НВК ЗНЗ І-ІІ ступенів – ДНЗ».



« повернутися до списку новин