Турківська районна рада

Інформаційне повідомлення про продаж на електронному аукціоні об’єкта спільної власності територіальних громад Турківського району

Переглядів: 7538

Додаток

до протоколу №3

від 18.09.2020 р.

 

Інформаційне повідомлення про продаж на електронному аукціоні об’єкта спільної власності територіальних громад Турківського району

 

1.Інформація про об`єкт приватизації.

Нежитлове приміщення №6 загальною площею 17,2 кв. м в будівлі, що розташована за адресою: Львівська обл., Турківський район, м. Турка, вул. Міцкевича, буд. 14.

Реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна, де знаходиться об`єкт приватизації, 1778790346255.

Об’єкт перебуває в оренді до 31.03.2022 року.

 

2.Інформація про електронний аукціон:

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

Дата та час проведення аукціону: 26.10.2020 р. Година, о котрій починається аукціон, встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 09-00 до 18-00 години дня. Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні, встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19−30 до 20−30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

 

3.Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація.

3.1. Нежитлове приміщення №6 в будівлі, що розташована за адресою: Львівська обл., Турківський район, м. Турка, вул. Міцкевича, буд. 14, загальна площа 17,2 кв. м.

Стартова ціна об’єкту (без ПДВ) для продажу на аукціоні з умовами: 72 200,00 (сімдесят дві тисячі двісті) грн.

Розмір гарантійного внеску : 7 220,00 грн. (без ПДВ).

Стартова ціна об’єкту (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни: 36 100,00 грн. (без ПДВ).

Розмір гарантійного внеску: 3 610,00 грн. (без ПДВ).

Стартова ціна об’єкта для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 36 100,00 грн. (без ПДВ).

Розмір гарантійного внеску: 3 610,00 грн. (без ПДВ).

Розмір реєстраційного внеску: 944,60 грн.

Період між аукціоном з умовами та аукціоном зі зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 21 календарний день від дати аукціону.

Крок аукціону на аукціоні з умовами: 7 220,00 грн.

Крок аукціону на аукціоні зі зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 3 610,00 грн.

3.2.Додаткові умови приватизації:

  1. Покупець зобов’язаний компенсувати вартість послуг суб’єкта оціночної діяльності за проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації в сумі 1400,0 (одна тисяча чотириста) гривень 00 копійок.
  2. Покупець зобов’язаний компенсувати кошти, затрачені на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування об’єкта приватизації в сумі 155, (сто п’ятдесят п’ять) гривень 00 копійки.

Найменування банку та його реквізити для проведення розрахунків за послуги, вказані в п.3.2. даного повідомлення, покупець повинен отримати в Турківській районній раді.

 

4. Час і місце проведення огляду об’єктів комунальної власності.

Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні, попередньо узгодивши з представником Турківської районної ради Дудою Іваном Степановичем за телефоном: 3-13-00 з 10.00 до 17.00.

 

Організатор аукціону:Турківська районна рада (код за ЄДРПОУ 23953748).

Адреса: 82500, Львівська обл., м. Турка, вул. С.Стрільців, 62.

 

Найменування банку та його реквізити для проведення розрахунків за придбаний об’єкт.

Розрахунковий рахунок UA 05899998031411905000013665 в банку Казначейство України (ЕАП), МФО 899998, ЗКПО 36787927.

 

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: prozorro.sale.

 

5. Перелік документів:

Фізичними та юридичними особами, які бажають взяти участь в електронному аукціоні, до заяви на участь у приватизації об’єкта малої приватизації подаються такі документи:

1) для потенційних покупців – фізичних осіб – громадян України – копія паспорта громадянина України;

2) для іноземних громадян – копія документа, що посвідчує особу;

3) для потенційних покупців – юридичних осіб:

– витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань України – для юридичних осіб – резидентів;

– документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, – для юридичних осіб – нерезидентів;

– інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;

– остання річна або квартальна фінансова звітність;

4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 10 відсотків стартової ціни з рахунку потенційного покупця на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації;

5) письмова згода довільної форми потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу (у разі наявності таких).

6.Додаткова інформація:

Аукціон проводиться відповідно до ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432 .

Посилання на перелік авторизованих майданчиків та їх рахунки, відкриті для оплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

 



« повернутися до списку новин